2012. október 29., hétfő

Az érkezés

És egy-két-há-négy öt-hat-hét nyolc!
-Nem lányok ez így nem megy! Én itt dolgozom azon hogy jók legyetek,és ti nem is figyeltek oda? -üvöltötte Emma.
Hogy Emma ki? A világ legrózsaszínebb,legszőkébb démonja.Hogy miért mondom ezt?4. osztályban kezdődött...Emma és én nagyon jóban voltunk,egészen addig a napig.Meghívott a születésnapi party-jára de nem mentem el mert el hívtak egy pom-pom meghallgatásra.Nem tudtam neki szólni,de nem sejtettem hogy ennyire megharagszik.Akkor azt mondta nekem.
"Vanessa,te mától az én szememben halott vagy!"
Sosem értettem miért háborodott fel ennyire,viszont betartotta amit mondott.Azóta ahol tud,ott alám tesz. Így van ez a pom-pom csapattal is,engem mindig hátra küld és még sorolhatnám.Ez az edzés elég hamar véget ért csak 3 órás volt! :O Igen,nálunk ez így megy! Keményen meg dolgoztat ez a hárpia.Az öltözőbe vettük az irányt,zuhanyoztunk stb..
....Eközben!
Liam szemszöge ~.
Reggel idegesen ébredtem,gyomor görccsel.Nem hiszem el hogy új suliba kell hogy mennyek.Legalább a texasi suliba volt egy haverom.Igen,én Liam Knight nem olyan vagyok mint a többi 16 éves srác.Hogy miért?Nem szeretem minden hétvégén le inni magam a sárga földig,nem volt még barátnőm és nem úgy beszélek mint egy hülye rapper és engem érdekelnek a művészeti dolgok.Anyukámat át helyezték ide New York-ba így iskolát kellet váltanom.Nagyon idegesítő ez az ingadozás,de anya azt mondta ez már az állandó lakhelyünk lesz.Semmi kedvem nem volt ma be menni ebbe az új suliba,hisz tudom úgy is ugyanaz lesz mint mindig meg vernek,meg szívatnak és sorolhatnám.Egyedül ebédelek és satöbbi,satöbbi.Nagy nehezen azért ki kászálódtam az ágyból és a fürdőszoba felé vettem az irányt.Meg mostam az arcom,meg csináltam a hajam,fel öltöztem és indultam le reggelizni.
Liam♥ 
-Jó reggelt Liam!
-Szia Anyu!
-Hé,kicsim minden oké? -kérdezte aggódóan.
Csak rá néztem szenvedő tekintettel,és tudta mit érzek.
-Tudom kicsim,de megszokjuk! -és magához szorított.El vigyelek a suliba?
-Nem,el találok magam is!
-Biztos?
-Igen,anya! Tudod Liam Knight nagy fiú! -kacsintottam rá.
-Tudom,és hogy én mennyire büszke vagyok rá. -mosolyodott el.
-Szeretlek Anya!
-Én is kicsim.
El köszöntem tőle és el indultam.Már fél úton remegtem,nem tudtam mi vár rám.Nagy levegőt vettem és tovább mentem.Amikor megláttam az iskolát ismét remegni kezdtem.
-Nem,Liam! Erős vagy,nem lesz semmi baj. -nyugtattam magam.Nagy levegőt tettem majd be mentem.Nagyon furcsa érzés volt,senki nem nézett rám.Csak a maguk dolgával foglalkoztak,talán ez a suli más lesz.A folyosó végén volt rögtön az igazgatói iroda,kopogtam és bementem.
-Jó napot kívánok,Liam Knight vagyok az új diák. -köszöntem.
-Oh,jó napot! Lucy Benson vagyok az igazagtó.Szóval te lennél az új diák?
-Igen,én. -mosolyodtam el.
Kb. fél óráig beszélgethetünk,utána aláírtam pár papírt majd meg kaptam a tankönyveimet.
Uh,ha ez nincs 15 kg akkor egy se. Nagy nehezen kinyitottam az ajtót és valahogy el indultam.
...Eközben!
Vanessa szemszöge ~.
Végre mehetek haza,jaj. El indultam a folyosó fele,kinyitottam az ajtót amikor egy nagy puffanást hallottam.
Nagyon meg ijedtem,nem tudtam kinyit az ajtót valami el zárhatta.Valahogy ki préseltem magam,amikor észrevettem mit tettem.A kezem a szám elé tettem hirtelen.
Liam szemszöge~.
Na tessék egy órája vagyok itt,és már is meg vernek.Gratulálok! Kezdtem kinyitni a szemem,homályos volt minden.Annyit láttam csak hogy egy lány áll felettem meg rémülve.
-Áú,légyszi máskor kisebbet üss! -szólaltam meg.
-Jaj,ne haragudj nem akartam,épp haza indultam és nem láttalak.Annyira sajnálom,jól vagy?
Már tisztán láttam,épp válaszolni akartam a lánynak amikor bele pillantottam a szemébe.Látszott hogy tényleg aggódik.A szeme....el képesztő volt,ez a lány gyönyörű volt.És a haja,és az illata.
-Helló?Itt vagy? -kérdezte aggódóan.
-Jaj,igen! Semmi bajom,egy kis zúzódás.
-Oké,jaj nagyon meg ijedtem.
Vanessa szemszöge~.
Ezt nem hiszem el,hogy lehetek ekkora balfék?Hál'Istennek hogy jól van...BAROM,BAROM,BAROM! Ekkor bele néztem az ismeretlen srác szemébe,asszem ki kapcsolt minden.A szeme,az illata, a szája.Nem,VANESSA! A szerelem nem való neked,nem.Nem,nagyon zavarba lehetek.Jobb ha elmegyek.
-Örülök hogy jobban vagy,még egyszer ne haragudj!Most nagyon kell sietnem,szia. -köszöntem el gyorsan.
-Rendben,szia. -köszönt még mindig a földről.
Áh,nem ez nem én vagyok.Visszafordultam az ajtóból,és a kezem nyújtottam felé.Erre fel nézett rám,ne kérlek azokkal a gyönyörű szemeiddel ne.
-Köszönöm. -mosolyodott el.
-Nincs mit. -majd mint egy őrült el rohantam.A parkig meg sem álltam,le ültem egy fa alá és gondolkoztam.Vagyis inkább vigyorogtam.Nem tudtam mi van velem,csak Ő rá tudtam gondolni.
Liam szemszöge~.
Ez a lány! Más,más mint akikkel ez előtt találkoztam.Ez az érzés...mi? A gyomoromban...Nem az nem lehet! Vagy mégis? Pont így találkoztam vele,most biztos azt hisze hogy ilyen lúzer vagyok ami igaz,de akkor is.De holnap újra látom. -elmosolyodtam.Csak ő jár a fejemben.♥
............
Ehhez a részhez,én ezt a dalt ajánlom.. :)

2012. október 27., szombat

Szakított ?!

Hétfő reggel.
07:15 perckor a One Direction hangjára ébredtem.Mosollyal az arcomon kitakaróztam,fel hangosítottam a zenét,fel húztam a redőnyt,kinyitottam az ablakot és elkezdtem a reggeli tornám. 5 perc alatt kész is voltam,be indult a vérkeringésem rendesen így el indultam a fürdőszobámba. Elvégeztem a reggeli teendőimet,majd a szekrény felé vettem az irányt.Hétfő,mi lenne a megfelelő ruha? Sok gondolkozás után ezt a szettet választottam.
Fogat mostam,fel tettem egy kis alap sminket majd le indultam a konyhába.Amint le értem a táskám bedobtam a nappaliba,és a konyha felé indultam.Az asztalnál anyu állt és épp a bátyámra veszekedett amiért nem tette be a szennyesét a szennyes tartóba.Őszinte legyek?Meg is értem,én eddigi 16 évem alatt 1-szer voltam benn a szobájába de az is egy rémálom volt.Azon a napon óriási vihar volt,és elment az egész lakásban az áram kivéve az ő szobájában.Épp az nap aludt nálunk Jenna (aki az én lb-m 5 éves korom óta) épp egymás haját vasaltuk amikor hirtelen sötét lett.Így az egész háznak kb. az ő szobájába kellett tömörülni.Mondhatom kellően röhejesen néztünk ki ahogy abban a nem nagy szobának nevezhető piszok farmon ahogy én hívom én és Jenna körmöt festettünk,anya és apa azon veszekedett hogy melyik miniszterelnökre kellene szavazni míg a drága bátyám Ricky a barátnőjével beszélgetett telefonon.Az a csaja sem volt hosszú életű,kemény 2 óráig hallgatott minket a telefonon keresztül..majd kitette Ricky szűrét.Na de visszatérve a reggelre,oda mentem anyuhoz és egy puszit nyomtam az arcára.
-Jó reggelt Anya! -köszöntem.
-Oh,jó reggelt drágám! Na látod Ricky te nem tudsz olyan lenni mint a húgod? -kérdezte anya megvetően.
-Nem mivel én nem vagyok lezbikus! -válaszolta bárgyú mosollyal.
Erre én gyilkos tekintetet meresztettem rá amitől tudom hogy fél,még ha letagadja akkor is.Be is vált! Ricky nem bírta sokáig a keménykedést,fogta a táskáját evett még 2 kanál müzlit majd el indult futó lépésben.Az ajtóból még visszafordult és anyának adott egy puszit. Na ilyen a jó fiú! -gondoltam magamban.
A reggel csöndben telet,miután megettem betettem a tányérom a mosogatóba,bevettem egy rágót,adtam anyunak egy puszit és már indultam a suliba.A suli előtt már Jenna várt kisírt szemekkel,ahogy megláttam hogy mi van oda rohantam hozzá.
-Héj Jen mi a baj? Mi történt? -kérdeztem ingerülten.
-Vanessa.... Matty kidobott! -mondta elcsukló hangon.
-Mi? Hogy érted hogy kidobott? Szakított veled? -halmoztam a kérdéseket felé.
-Igen,pedig én nem tudom mit tettem..Hisz feltétel nélkül szerettem! -mondta,és ismét a sírás kerülgette.
-Héj,héj nyugi! Mégis mit mondott miért ?
-Azt mondta nem bennem van a hiba..... -hanem benne. Fejeztük be együtt a mondatot!
Jenna kérdően nézett rám hogy ezt most hogy?
-Oh Jen,minden pasi így szakít komolyan? Anyám borogass! Na gyere most szépen le törlöd a sminked és rendbe szeded magad és az első órára úgy mész be mint egy: PRIMADONNA! Fejeztük be együtt a mondatot! Ez volt a mi közös mondatunk amikor valami baj történt vagy pasi ügyről volt szó.
Jennával bementünk a lány mosdóba leszedtem az arcáról az elmosódott sminke,kifésültem a haját kiengedtem és újult erővel tértünk be töri órára.
Mondhatom Matty amikor be mentünk a terembe nézett ám,de Jenna rá sem hederített ez az én csajom!
.............
Ehhez a részhez én ezt a dalt ajánlom.. :)